BearInt

Intuitiivista ja mieleen painuvaa verkko näkyvyyttä luomassa

Bearint Oy suunnittelee, luo, isännöi ja päivittää verkkosivuja.

Toiminnan ytimessä on helppous, joustavuus ja intuitiivisuus. Esimerkkejä työstämme löydät portfolio sivultamme.

Suunnittelu ja luonti

Bearint

search search
login login

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rerum officia

Bearint

search
login

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rerum officia

Bearint Oy suunnittelee verkkosivuja tyhjästä, määritelmienne pohjalta. Kaikki sivut portfoliossamme ovat yrityksen suunnittelemia. Suunnitelu filosofiamme korostaa insuitiivista ja helppoa käyttäjä kokemusta.

Yritys toteuttaa lähes minkä vain sivun, hyödyntäen välineitä kuten Wordpress:iä parhaalla mahdollisella tavalla. Portfoliostamme löydät myös esimerkkejä wordpress pohjaisista sivuista, samoin kuin tämän kaltaisista luotettavista, ikivihreistä html dokumenteista tehdyistä.

Yrityksellä on kokemusta verkkokauppojen luomisesta esimerkiksi Woocommercen pohjalta sekä jäsensivujen luomisesta. Kaikki on mahdollista.

Ylläpito ja päivittäminen

Yritys myös tarjoaa ylläpito ja isännlinti palveluita, samoin kuin yleistä IT järjestelmänvalvojan toimintaa yrityksellenne.

Bearint Oy voi ylläpitää sivujanne tunti laskutuksella, eli maksat vain siitä mitä tarvitset. Tämä voi sisältää Micorsoft 365 EAO työtä tai muuta vastaavaa, mitä yrityksenne tarvitsee.

Päivitämme ja kiillotamme olemassa olevia sivuja, sisältäen itse isännöitsemämme sivut. Aiemmin mainittu tunti laskutus voi sisältää laajemia operaatioita ja päivityksiä sitä mukaa, kun niitä tarvitaan. Voimme myös lisätä sivuillenne toiminnallisuuksia esimerkiksi siirtämällä ne Wordrpess:iin.

Päivityksen ei tarvitse rajoittua visuaalisiin muutoksiin - voimme myös päivittä sivun rakennetta ja järjestelmiä paremmin palvelemaan yrityksenne muuttuvia tarpeita. Fistt:lle Bearint Oy teki visuaalisen päivityksen lisäksi rakenteellisia päivityksiä sekä jäsensivut.

Sivujen hinnoittelu

Lähtkohtainen hinnoittelu on 45€ tunnissa kaikkiin projekteihin. Kaikki alla olevat paketit sisältävät perus tason yksityisyydensuoja sivun sekä hakukoneoptimoinnin. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Lue lisää Tuote sivullamme.

300€

Basic - Yksi sivuinen HTML pohjainen verkkosivu.

450€

Multipager - Useampisivuinen verkkosivu.

90€

WordPress - WordPressin käyttäminen sivuilla.

45€/h

Muut ominaisuudet - esimerkiksi nettikauppa tai jäsensivut.


Lue lisää Tuote sivulla, mukaanlukien informaatiota WordPressistä ja muista sivuille merkittävistä asioista.

Isännöinnin hinnoittelu

Hinnat ovat kuukausittaisia.

4€

Perus sivu - Perus HTML sivu ilman WordPressiä. 3€ jokaisesta 1 000 000 kuukausittaisesta vierailijasta ensimmäisen 1 000 000 jälkeen.

8€

WordPress sivu - pienempi WordPress sivu isännöitynä palvelimella. Riittävä kapasiteetti useimmille pienille tai keskikokoisille yrityksille ja yhdistyksille.


Lue lisää Tuote sivulla, mukaanlukien informaatiota WordPressistä ja muista sivuille merkittävistä asioista.


Ota yhteyttä osoitteessa info@bearint.fi.